Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква тактически мач срещу Партизан в Белград. Срещата е реванш от 3-ия предварителен кръг на Шампионската лига. Първата среща завърши 0:0.

"Партизан е един добър отбор. Има много добри и опитни футболисти. Има и своя добра история. Има и фенове, които ще подкрепят своя отбор. Тези навиячи заслужават уважение. Ще бъде тактически мач. Това го предопределя резултата от първия, който е 0:0", заяви Дерменджиев.

"Трябва да има гол в мач, за да спечели един от двата отбора. Аз се надявам, че това ще бъдем ние. Ние не тръгваме към мача на всяка цена. В Лудогорец всички са наясно и знаят цената на мача. Ние имаме също добри и ротинирани футболисти, които знаят как да играят срещу Партизан в този мач и тази публика", допълни той. 

"Имаме няколко футболисти, които са трайно контузени и те останаха в Разград. Всички други са добре. Двата отбора са с изравнени сили. Не би трябвало през целия мач да има такава голяма агресия. Футболистите могат да бъдат агресивни, но и да мислят за своята защита. Знаем този мач какво означава за Партизан и го очакваме. Като имена не искам да споменавам. Уважавам ги", продължи наставникът на българския шампион.

"Аз още в началото казах, че всеки един от опитните играчи на Партизан може да реши мача. В моята кариера като треньор имам над 60 мача Лига Европа и Шампионска лига. Нищо не ме притеснява. Аз съм от създаването на Лудогорец Разград", завърши специалистът.