Шампионът на Бългалия Лудогорец бе изпратен по изключителен начин за Белград, където утре ще се изправи срещу Партизан в третия предварителен кръг на шампионската лига. Служителите на Летище Варна, от където тръгна отбора, направиха шпалир на футболистите преди качването в самолета. Около 15 мъже от обслужващия персонал на летището изпрати отбора с аплодисменти и пожела успех на футболистите на Георги Дерменджиев.

За сметка на това играчите се качиха в самолет на сръбските авиолинии, който бе нает да превози отбора до Белград. Интересното в случая е, че това е същия самолет, с който докара Партизан в България. Тогава „гробарите“ имаха проблеми и на отиване и на връщане за Белград. Първоначално пилотът се бе оспал и пристигането в България се забави с час и половина. Връщането за сръбската столица също бе съпътствано от проблеми заради проливния дъжд в Белград. Тогава футболистие Марко Николич се наложи да престоят над 3 часа на летището във Варна.

За сметка на това Лудогорец не се наложи да чака и полетът от Варна до Белград се проведе по предварителното разписание.