Шампионът на България Лудогорец замина за Белград с група от 19 футболисти от 21 картотекирани за срещата реванш от Шампионската лига срещу Партизан. Лудогорец замина за сръбската столица с чартър на „Еър Сърбия“. Заради травми в самолета не се качиха Александър Барт и Витиня.

Новият старши треньор на „орлите“ Георги Дерменджиев взе в щаба си и втория испански кондиционен треньор Хавиер Рамос, който до този момент обръщаше повече внимание на школата и дублиращия отбор.

Така треньорският щаб на Лудогорец за мача срещу сърбите наброява четирима човека, като освен Хавиер Рамос, другият испанец Серхио Марти и треньорът на вратарите Николай Донев оформят екипа на Георги Дерменджиев.

Очаква се след завръщането на Сърбия към този екип да се присъедини и още един помощник.

Гласеният за титуляр колумбийски ляв бек Браян Ангуло тръгна за Белград с персонален преводач. Служителят на Лудогорец досега бе причислен към дублиращия тим, но заради добрия си испански тръгна с групата за Сърбия. Освен на Ангуло, той ще помага и за по-добрата комуникация в треньорския щаб заради наличието на двамата испанци.

Групата на Лудогорец:

вратари: Владислав Стоянов, Иван Чворович;

защитници: Козмин Моци, Александър Александров, Теро Мантула, Шоко, Жуниор Кайсара, Браян Ангуло;

халфове: Светослав Дяков, Христо Златински, Фабио Ешпиньо, Абел Анисе, Марселиньо, Вандерсон, Върджил Мисиджан, Михаил Александров, Дани Абало;

нападатели: Роман Безяк и Жуниор Кишада