Наставникът на Черно море Тича Спас Натов, смята, че на отбора му предстои тежко гостуване на Рилски спортист в Самоков в мач от 2-рия кръг на НБЛ.

"Сигурен съм, че срещу Рилски спортист ни очаква същото тежко гостуване както срещу Берое, същият тежък мач, срещу класен състав", заяви специалистът. Тимът на Самоков вече е подготвен добре, изиграл е четири или пет официални мача, във форма са, в добро състояние и с добри играчи", допълни той.

Натов коментира, че влизането в игра на юноши е нещо нормално и за него това трябва да става все по-често и за повече време. Треньорът разкри, че проблемите при Ангел Нацкин продължават, но изрази надежда следващата седмица играчът да започне да тренира с топка.

"Не виждам голям проблем с трите поредни гостувания, след това ще имаме домакинства, надявам се дотогава да сме по-добре като отбор", коментира още Натов.

За загубата в първия кръг от Берое специалистът каза, че в срещата е имало и хубави моменти, но загубата си е загуба.

"Имахме и добри минути, за съжаление те бяха малко, но се надявам занапред да ги увеличаваме повече", заяви специалистът.

Натов смята, че в момента Берое е изключително класен отбор, който ще се бори за призовите места навсякъде, където участва. /БТА