Българският лицензиран букмейкър Еврофутбол, в качеството си на златен спонсор на Българската федерация по волейбол, ще подкрепи за пореден път мъжкия ни национален отбор. Компанията ще финансира купона по посрещането на бронзовите медалисти от Европейското първенство в Турция.

Днес от 19.00 часа пред Националния дворец на културата момчетата на Силвано Пранди ще оберат овациите на хилядите фенове, живели с техните успехи и неволи в последните 10 дни.

Еврофутбол и БФВ канят всички почитатели на Владо Николов, Христо Цветанов, Матей Казийски, Андрий Жеков, Теодор Салпаров, Виктор Йосифов, Красимир Гайдарски, Методи Ананиев, Георги и Валентин Братоеви, Тодор Алексиев и Цветан Соколов да дойдат при издигната вече сцена при пилоните на НДК, където ще получат уникалния шанс да се докоснат на живо до нашите момчета.

За зрителите българският букмейкър, който финансира националния ни отбор и по време на самото европейско първенство, е приготвил множество фенски артикули - тромби, кречетала, пляскащи ръчички и свирки.

Мажоретките на Еврофутбол, пък ще зарадват хората по трибуните с уникално изпълнение на танц върху надъхващото парче „Боят настана”. Водещ на церемонията по посрещането на националите ще бъде популярният Ники Кънчев, а специален концерт в тяхна чест ще изнесат Deеp Zone Project.

Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков със сигурност ще поздрави лично момчетата за техния успех. Очаква се сред официалните лица да бъдат още президентът на България, както и министър-председателят.

България спечели бронзовите медали от Евро 2009 след категоричен успех над отбора на Русия с 3:0 гейма в Измир.