Мъжът на годината Пламен Константинов сложи короната на „Miss Grand de Luxe” за месец октомври Камелия Николаева. В малките часове на деня Гибона бе част от красивата надпревара и на него се падна честта не само да връчи лентата на 17-годишната победителка от Русе, но и да й сложи короната. Всеки месец елитният нощен клуб организира конкурс, който избира лице на „Grand de Luxe”. В съревнованието тази нощ за приза за месец октомври се впуснаха 10 красавици от 16 до 22 години.

Между туровете водещите се опитаха да разберат лично от ергена Константинов какви са критериите му за женска красота, дали ръстът има значение. Самите участнички пък по време на дефилетата не сваляха очи от волейболиста, опитвайки се да го омагьосат и неговият вот да ги определи за победителки. В първия тур момичетата бяха със секси бельо на Déjà vu, а във втората част с кожените облекла на Гуидо. Повече блясък и красота на сцената, претендентките получиха от салон Диаманти и Светла Йорданова.

Камелия, която е 27 см.по-ниска от Гибона, бе щастливката преборила конкуренцията за титлата.Тя й донесе не само признанието на журито, но още много награди – заснемане за календара на „Grand de Luxe” за 2010 година, който ще бъде продаван с благотворителна цел.

Разбира се, и този конкурс не мина без участието на Гонг. Като част от „строгото” жури се включи Инес Павлова. В комисията бяха още Александър Беседин, Йоргос Канелатос (куриерска фирма Спридер), Йоана Коцева (маркетинг и менажер на модна агенция FH1), Нели Пандилова (изп.продуцент на Огледала и Орхидеи по Pro.bg), Павлина Тонева (гръцки ресторант Ейджън) и други. Специалистите по женска красота бяха затруднени в избора си защото десетте претендентки имаха наистина данни всяка една от тях да бъде номер едно. Първо подгласничка на Камелия стана 19-годишната Вангелица Караджова (168см), а втора – притежателката на екзотични татуировки Михаела Гогева на 18 години.

Бурни аплодисменти за страхотните си танци и хореография отново заслужиха момичетата от балет New X.

След церемонията по коронясването на „Miss Grand de Luxe” за месец октомври, купонът в популярният нощен клуб на елита на София продължи до късно. Пламен Константинов получи множество поздрави с популярни гръцки парчета, сред които и “Fenomeno” на Василис Карас.

Инфо: binet.tv