„Поне в следващите 9 месеца няма ставам татко”, шеговито каза пред Гонг Пламен Константинов. Волейболистът прие с усмивка въпроса кога да очакваме негов наследник. Гибона е на 35 години, все още не мисли за сватба и потомство, а наборите му на игрището вече имат поне по едно дете.

Миналата година в Разлог Пламен хвърли бомбата, че ще се жени, когато се разведе (визирайки волейбола) и темата вълнуваше хората през цялата зима. Сега отново в града под Банско Константинов отговори на по-личен въпрос. Ето и диалогът:

- Нека да спазим една традиция: всяка година в Разлог, в твоята кола, отговаряш на един въпрос и после цяла година отговорът му вълнува хората.
- Не!
- Няма де бъде същият като миналата година!
- Е! Не!
- Но ти не знаеш, този път какво ще те питам!
- Добре, питай ме!
- Миналата година бе „Кога ще бъде сватбата на Пламен Константинов?” и ти каза, че първо трябва да се разведеш! Сега, помолиха ме да те питам, кога ще ставаш татко?
- Кога ще ставам татко?! До колкото знам минималният период е 9 месеца! Хайде, понякога и малко по-бързо може да стане, но мисля, че това е минималният период! Така че поне следващите 9 месеца е ясно, че няма да съм татко!