Малчуганите от 2-то ОДЗ „Д-р Петър Берон” във Варна пожелаха на мъжкия ни национален отбор по волейбол да победи отново Русия тази вечер и то с чистото 3:0 гейма. 242-те децата от една от най-големите детски градини в морската столица направиха този свои поздрав под формата на макет на волейболно поле с мидички, играчи като делфини със знамената на България и Русия на гърбовете, съдия, публика и табло, на което пише резултат 3:0 за нашите.

Малките фенове на волейболистите ни бяха зарадвани тази сутрин от посещението при тях на част от тима – Боян Йорданов, Красимир Гайдарски, Николай Учиков и Мирослав Градинаров. Волейболистите ни подариха на възпитаниците на 2-то ОДЗ топки за мини волейбол и раздадоха автографи върху техни рисунки. Така малки палавниците ще могат да започнат да играят волейбол.

Дечицата се бяха подготвили страхотно за срещата с ръстовите батковци, като първо ги посрещнаха на входа на градината с викове „Българи, юнаци!”, след това малките мажоретки показаха как танцуват, а гласовити момиченца пяха и песнички.

Малчуганите вееха малки трикольори, плакати на националите на Радостин Стойчев и подариха на момчетата китки със здравец. Възпитателките разкриха, че децата последните дни непрестанно рисуват волейболистите ни, след като са разбрали, че ще им дойдат на гости. Йорданов и компания си тръгнаха и цял топ детски рисунки. Настроението бе повече от страхотно, зареждащо, положително и съпроводено с детски усмивки.