Женският ни национален отбор по волейбол записа първа загуба за Купа „Гейдар Алиев” в Баку. Момичетата на Драган Нешич бяха победени от силния състава на Турция с 3:0 гейма (28:26, 26:24, 25:23) в третата си среща в Азербайджан. В първите си два мача България записа две победи с по 3:0 гейма.

И днес селекционерът пусна в игра капитанката Любка Дебърлиева, като разпределителката игра половината втори и целия трети гейм. Утре е почивен ден, а в петък нашите се изправят срещу домакините.

„Трябваше ни малко късмет, но се получи много хубав мач. Казах и на момичетата, че ако играем така с такъв хъс и организация, ще радваме много българските фенове. Ще се опитаме да изненадаме домакините въпреки силните им млади състезателки. Хубавата изненада на турнира е възможна с няколко грешки по-малко и показаната до сега наша игра. Опитваме си да търсим винаги хубавото дори и в загубата. Любка Дебърлиева вече няма никаква болка и притеснение. Доволен съм от играта на Дияна Ненова. Домакините се държат много добре с нас. Ние сме приятели с всички хора и всички хора са приятели с нас. Ние сме националният отбор, където навсякъде е посрещан отлично и с усмивка” коментира специално за Гонг от Баку селекционерът Драган Нешич.