Повече от две, и с различни отбори, със сигурност ще бъдат контролите на волейболните ни национали на корейска земя. На място родния щаб уговаря и избира точно, с кои съперници да премери сили преди олимпийския турнир в Пекин.

Днес няма да има проверка, а само тренировки за 12-те ни състезатели, които са настанени в пристанищния град Инчеон, който бе домакин на мачове от Световното първенство по футбол през 2002 година, се е слял със Сеул с отстоянието си от 28 километра. Хотелът на състава ни е много луксозен и разполага с модерен голям фитнес център.

Инчеон е много бързо развиващо се населено място с над 2,5 милиона жители, популярно и със своите спортни клубове - футбол, баскетбол, волейбол, източни бойни изкуства, огромен стадион в центъра на града с козирка, изградена от олекотени материали и покриваща по-голямата част от местата и същевременно остава място, за да влиза слънчева светлина.

В Инчеон се пазят и много исторически паметници, като най-тачени са тези в местния Парк на свободата и статуята на ген. Дъглас Макартър, който е водил драматична морска битка, обърнала изхода на Корейската война. Международното летище в Инчеон е едно от най-големите и съвременни.