Старши треньорът на националния отбор по волейбол Радостин Стойчев не скри, че счита себе си за „черната овца“ в този спорт. В следващите два дни се очаква неговото крайно решение, дали ще остане начело на тима, след като класира състава за Олимпиадата в Лондон.

„Смятам, че класирането за Лондон е резултат от работата на много хора – щаба, играчите, публиката. Това е един рефрен (за черната овца от прословутата песен на група Ахат – бел.ред.), който върви в отбора за „черната овца“ от миналата година. Чувствам нещо от този рефрен“, сподели Радо Стойчев.

„Утре или най-късно в други ден ще разберем дали ще отида на Олимпиадата като треньор“, уточни още селекционерът, който ще трябва да осмисли следващите си действия.

Сега треньорът бърза да отиде до болницата, където е постъпил Камило Плачи, заради здравословен проблем.

"Това е повече от световно първенство. Аз съм три пъти световен и три пъти европейски шампион. Това постижение ме докосна много повече от всички титли, които съм спечелил. Тази победа я посвещавам на Камило Плачи. Той си даде здравето и в момента е в тежко състояние в болница. Утре ще дам пресконференция по въпроса за моето бъдеще", сподели още Радо Стойчев.