Звездата на националния ни тим волейбол жени Тони Зетова разкри пред Гонг, че се чувства много добре при завръщането си в състава.

„Колективът е страхотен. Момичетата са израснали много, приятно ми е, че се върнах.” - искрено щастлива споделя най-успешната ни състезателка.

Целта пред тима е да се повтори успеха от първия евроквалификационен турнир в Португалия - три победи от три мача.

„Нашият състав е класи над Гърция и Португалия. Единствено финландките показват добър волейбол. Ако сами не се вкараме в беля, би трябвало да повторим резултатите. Надявам се пред родна публика да покажем добра игра и феновете да са допълнителен играч в състава ни. Арена Самоков е страхотно, модерно съоръжение. Успешно заблуждаваме сега чужденците, които си мислят, че в почти всеки български град има подобна зала.”- казва още Тони Зетова, която призовава феновете за подкрепа.

Що се касае до оставането й в националния тим звездата не дава точен отговор.

„Харесва ми, че пак съм в националния. За съжаление имам стара, коварна контузия и ако искам да играя още един сезон, трябва да си обърна внимание. Говорихме само за тези евроквалификации. После ще видим. В Италия сезонът е дълъг и много тежък, а контузията ми трябва да се лекува.”- обясни Зетова за бъдещето си в националния тим жени.

Трите мача на България във втория тур за Евро`2011 ще се играят от 19 при вход свободен.

На 28-ми май в петък е двубоят с Гърция, на 29-ти в събота е най- тежкият мач с Финландия, приключваме в неделя на 30-ти срещу Португалия.

Волейболните ни дами заслужават подкрепа!