По никакъв начин не съжаляваме за победата над Германия, ние излизаме във всеки мач за победа, пък каквото стане, заяви централният блокировач на националния отбор по волейбол Теодор Тодоров при завръщането на тима от Европейското първенство.

Тодоров, също като Андрей Жеков, разкри, че изобщо не се е коментирала възможността за умишлена загуба от Германия, за да бъде избегната среща с Русия на четвъртфинал. "Съжаляваме за първата загуба срещу Словакия, оттам тръгна цялата работа и се натресохме на Русия на по-ранен етап на първенството. По никакъв начин не съжаляваме за победата над Германия, ние излизаме във всеки мач за победа, пък каквото стане", заяви Тодоров на летище "София".

"Представихме се горе-долу добре, играхме хубав волейбол, не можахме да стигнем на по-преден етап, но така се случи. По никакъв начин не е коментирано да избегнем Русия, така или иначе ще ги срещнем някъде по-напред. Излизаме просто за победа и това е. Руснаците започнаха по-отпуснато, но във втория и третия гейм показаха какво могат и затова спечелиха", допълни националът.