Либерто в мъжкия национален отбор по волейбол Теодор Салпаров заяви след втората загуба от Сърбия, че е нормално той и неговите съотборници да бъдат критикувани.

„Радвам се, че излязохме с друго лице във втория мач срещу Сърбия. Това не е нашето лице, но се радвам, че подобряваме играта си. С всеки изминал мач трябва да подобряваме представянето си“, коментира Салпаров.

„Радвам се, че хората обичат волейбола, въпреки нашия спад, който регистрираме. Надявам се съвсем скоро отново да запишем победи над големите световни сили. Нормално е да има критика към нас. Ние сме реалисти и разбираме тези неща“, добави либерото.

„Много се радвам от доброто включване на Добри. Надявам се той да израства във всеки един мач. Ние нямаме повече шансове за класиране на Световната лига. Сега ще играем без напрежение. Аз вярвам, че от мач на мач ще играем по-добре. Надявам се за Световното първенство да сме на ниво и да зарадваме всички със силно представяне и да се борим за медалите“, каза още Теодор Салпаров.