„Родени да побеждават”! Така се казва книгата на националния селекционер на мъжкия ни волейболен тим Мартин Стоев, написана съвместно с Иво Тасев. Четвъртата книга от поредицата "Топспортисти" с издател Корпорация "Развитие" бе представена официално днес пред варненските медии на пресконференция в Грандхотел "Варна".

Книгата, която обхваща периода от началото на 2005-а година до Олимпиадата в Пекин ще бъде дописана с представянето на националите ни на самата Олимпиада.

От 10-и август "Родени да побеждават" ще излезе на пазара. Цената на книгата е 12 лева. 200 книги ще бъдат раздадени като промоция в неделя в 14 часа в зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта във Варна, където на голям екран феновете на волейбола ще могат да наблюдават мача на България срещу Китай.

Самата проява ще бъде открита от кмета на Варна Кирил Йорданов. Стената е с размери 8-18 метра. Очакванията са залата да се напълни, а специални гости ще бъдат Любо Ганев и Данаил Милушев.

Няма да има преки включвания от Пекин. За настроението на феновете ще се грижат водещите DJ TEDDY GEORGO и Румен Генов.

Организаторите на проявата се надяват при завръщането от Олимпиадата националите да кацнат първо във Варна-столицата на волейбола в България и официалното им посрещане да бъде в зала "Конгресна" в ДКС.