Капитанът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви, че не е време за еуфория и в оставащите два мача отборът трябва да търси две задължителни победи.

„Наистина много важна победа, която ни отворя много сериозни възможности да се класираме. Аз се опитвам да бъда по-спокоен и да мисля за утре. Тази победа ще има смисъл, ако победим следващите два мача. Това са срещи, който може да си ги направим лесни и трудни”, сподели Гибона.

„Надявам се утре да излезем със същата мотивация, която играхме днес. Това са два отбора, които нямат какво да губят, а ние вече имаме. Ние не сме класирали още за Олимпиадата”, добави капитанът на националния отбор.

„Все още има вариант да се стигне до точкова разлика. Още нищо не е 100% сигурно. Напротив предстоят ни два тежки мача. Срещу домакините и срещу Аржентина, който не блести, но играе приличен волейбол”, коментира Пламен.

„Трябва да се ограничава еуфорията, защото няма друг спорт, в който да се играят три мача в три дни. Ние загубихме мачът с Бразилия в момента, в който загубихме от САЩ. Контузията в кръста иска малко време, за да се възстановиш”, завърши Константинов.