Нов член има националният ни отбор по волейбол и то с име Теодор. След Теодор Салпаров и Теодор Тодоров, вече имаме и Теодор Алексиев!

Най-добрият посрещач и реализатор в Световна лига`2012 Тодор Алексиев стана татко за втори път днес около 11 часа. Съпругата му Ваня роди момченце и така семейство Алексиеви се увеличи с още един член, а първородната им дъщеричка Никол вече е кака.

Теодор Алексиев е 53 сантиметра и 3,820 кг. Бебокът се роди точно като кака си си перфектни мерки за наследник на татко си в националния ни отбор по волейбол след време.

И докато Теодор Алексиев се роди в София, баща му Тодор е на подготовка в Маасейк преди началото на Летните олимпийски игри. Точно преди 4 години на 20 юли пък посрещачът стана татко за първи път, като тогава преди Олимипадата в Пекин и след Световната лига се роди дъщеричката Никол.

Теодор пък е специално избрано име, като от гръцки се превежда като божи дар – theos (бог) и doros (подарък). Теодор пък е стороцърковната форма на Тодор.

Гонг честити на Тодор и Ваня, на кака Никол, на техните родители и приятели раждането на малкия Теодор. Пожелаваме много здраве, късмет, любов, победен дух,хармония и щастливи мигове на още по-голямото семейство.