Българският национал Николай Учиков призна, че тимът ни е допуснал много грешки и е играл слабо срещу Китай. „Трикольорите” допуснаха трето поредно поражение в Лигата на нациите, след като отстъпиха с 0:3 гейма в първата среща от втората седмица турнира.

"Много лош мач за нас. Нищо от това, което искахме, не се получи. Допуснахме много грешки, не се възползвахме по никакъв начин от техните. Китай играха добре, но ние не показахме нищо. Когато не ни се получава играта, губим фокус и от това страдаме. Дано не изиграем такъв мач отново", заяви Николай Учиков.

"Поздравления за Китай, ние не показахме това, което можем. Утре ни чака нов мач и се надявам да изглеждаме по различен начин", коментира селекционерът на България - Силвано Пранди.

"Българският отбор се представи по необичаен начин. Аз лично го отдавам на изключително тежкото и дълго пътуване, което са имали. Идват чак от родината ми Аржентина. Часовата разлика е огромна и това със сигурност оказва влияние", заяви треньорът на Китай Раул Лозано./БТА