Българският национален отбор по волейбол няма да гледат решителната среща РусияБразилия довечера от 18:00 часа българско време. Селекционерът ни Мартин Стоев насрочи 90-минутна тренировка със същия начален час.

Пламен Константинов и компания очакват развоя на сблъсъка между Сборная и селесао за да разбират дали ще намерим място на полуфиналите. Играчите на Владимир Алекно трябва да победят кариоките или да загубят с 19 точки разлика, за да продължим напред.

Бразилия е фаворит според букмейкърите с коефициент 1,40, а шансовете на Русия са оценени с 2,70.

На пресконференция тази сутрин от щаба ни заявиха, че не трябва да се правят трагедии от поражението от Русия снощи с 0:3 гейма. Основната ни цел този сезон е Европейското първенство в Москва. Разпределителят Андрей Жеков е човекът, който трябва да ни изведе до Олимпиадата в Пекин.

Стоев заяви още, че на лагера и в състава ни за шампионата на Стария континент ще има много нови имена. Той е разочарован от представянето на Иван Зарев, Владимир Николов и Христо Цветанов. Стана ясно, че доста от волейболистите, които сега са в състава няма да бъдат в този за Евро 2007.