Българската федерация по волейбол благодари на всички приятели на волейбола за безрезервната подкрепа към националните ни отбори и намали цените на билетите за мачовете на волейболистите във Варна.

"Мнението на българските фенове ни е важно, както и тяхната подкрепа към националите по време на мачове. В името на ценната за националите ни българска публика българската федерация по волейбол взе решение и определи нови цени на билетите за сблъсъците от Волейболната лига на нациите в град Варна срещу олимпийския шампион Бразилия, триумфиралия с европейската титла на първенството в София през 2015-а година силен отбор на Франция и един от претендентите за запазване на място в лигата  – Канада", съобщиха от федерацията.
 
От днес цените на дневните билети за мачовете в зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта във Варна са 10 лева, 20 лева, 25 лева и 30 лева. Цените на пакетните тридневни билети за различните сектори на залата са 25 лева, 50 лева, 65 лева и 80 лева.
 
Всеки, който вече е закупил билет на старата цена, при желание ще получи още един билет за съответния сектор и съответния ден на касите на Двореца на културата и спорта във Варна. Те са отворени от 9 до 18 часа. 
 
От 7 юни до 12 часа на съответния ден (15, 16 или 17 юни) от волейболната Лига на нациите, за който е закупен билет на стара цена, може да се получи още един билет за съответния сектор срещу представяне на вече купен такъв.