Над 10 хиляди зрители ще подкрепят мъжкия ни национален отбор по волейбол в последния двубой от приятелския турнир в Арена Армеец София.

От 18 часа България играе с Франция като и двата отбора до момента взеха победи, след като нашите биха чехите с 3:0, а снощи „петлите” надиграха един от домакините на Европейското с 3:1. по данни на организаторите до днес до обед са били продадени 9900 билета, а с поканите, които са около 400 на брой, броят на зрителите надхвърля 10 хиляди. Пропуски продължават да се продават на съоражението на 4-ти километър.

Тодор Алексиев, който пропусна мача с Чехия в петък заради възпален ахилес, се възстановява като състоянието му позволи на селекционера Радостин Стойчев да го включи в групата от 14 състезатели, измежду които ще избира кои да играят довечера. Той попада в групата на мястото на Георги Братоев. 

Припомняме, че преди 2 дни пък въпреки контузия в кръста разпределителят Андрей Жеков бе на полето през трите гейма.

След мача България – Франция довечера нашите ще се върнат във Варна, където ще продължат подготовката си за Европейското първенство, което е в Чехия и Австрия между 10 и 18 септември.