Волейболните ни национали станаха свидетели на живо на еуфорията в Мадрид от спечелването на европейската футболна титла на Испания. Андрей Жеков и компания бяха резервирали специална маса в заведение, за да гледат на голям екран сред местни фенове финала на Евро 08. Част от волейболистите ни симпатизираха на Торес и бяха щастливи от изхода на мача.

Веднага след последния съдийски сигнал във Виена, част от играчите ни се впуснаха с пощурелите испанци, други гледаха отстрани. Еуфорията в Мадрид е била неповторима – класкони, писъци, танци и т.н.

Днес тимът ни не тренира и получи почивка преди отпътуването на следващите две гостувания на Финландия в петък и събота.

Водачът на делегацията ни Иван Тодоров заведе всички волейболисти на басейн!

Заради неистовите жеги в Мадрид, играчите разпуснаха и събраха сили край водата, за да предприемат утре пътуването за Тампере през Хелзинки.

България играе с Финландия в петък и събота от 18:30 часа българско време мачовете си от четвъртия уикенд на груповата фаза на Световната лига.

Селекционерът Мартин Стоев пък пристигна малко преди 18 часа в София, вместо него помощникът му Владислав Тодоров – Сарата ще изведе нашите в двубоите. Стоев утре ще се присъедини към вече стартиралите олимпийска подготовка в Правец Пламен Константинов, Владимир Николов, Матей Казийски и Евгени Иванов.