Водещият на мачовете на националния отбор по волейбол и любимец на голяма част от родната спортна общественост DJ Теди Джорджо е в болница, след упражнено над него полицейско насилие.

Прокуратурата в Добрич образува досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Разследването тръгна, след като Тодор Василев, известен като DJ Теди Джорджо, се оплака от полицейско насилие. Според медицинските свидетелства, той е с комоцио и множество наранявания по тялото.

Теди Джорджо отива в полицията в Добрич в неделя около 04:00 сутринта, за да се информира за свои познати, задържани при сбиване в заведение. Твърди, че малко по-късно той също е задържан насила от полицаите и то пред свидетели.

Диджеят е настанен в болница „Света Анна” във Варна.

От прокуратурата в Добрич са образували досъдебно производство за причиняване на лека телесна повреда от длъжностно лице. Привлечени обвиняеми засега няма.

Пострадалият е председател на Общинския съвет в Дряново, президент на местния футболен Локомотив и официален водещ на шоупрограмите на националния отбор по волейбол.