Капитанът на националния ни отбор по волейбол Виктор Йосифов заяви, че е мотивиран България да се представи добре на олимпийската квалификация и да вземат квота за Токио 2020.
"Време за подготовка няма. За тези 5-6 тренировки няма да научим волейбола по-добре. Всеки идва в различно физическо състояние. Важно е да поддържаме формата си, която имаме в клубовете си. Най-важно е да заминем здрави за Берлин", сподели той.
 

Lap.bg
24 снимки

"Желанието ми е да се класираме за Олимпиадата. А очакванията ми са да играем добре. Няма да е лесно, няма какво да се залъгваме, но имаме своите шансове. Би трябвало да сме положително настроени и с повече оптимизъм да очакваме тези мачове", добави той.
 
"Реалистично, всичко е възможно. Няма как да знам какво ще се случи. Както може да държим едно ниво няколко мача, така може и да стане обратното. Важно е да сме позитивно настроени и да вярваме, че ще успеем", сподели капитанът.
 
"Георги Братоев ще внесе опит. Той го има. Дал е доста на националния отбор. Дано да има с какво да помогне и този път. Играли сме толкова много заедно", заяви още Йосифов.
 
"Колективът е най-силният ни коз. Целта е Олимпиада. За мен това ще е последната възможност да отида на Олимпиада. Силно се надявам да имам честта да завърша с националния отбор на Олимпийски игри. Това е достатъчно голяма мотивация лично за мен, а предполагам и за повече от момчетата", завърши Йосифов.