Опитният волейболист Теодор Салпаров коментира ситуацията около националния отбор на България, споделяйки как се готви за олимпийската квалификация във Варна. Преди това родните "трикольори" ще изиграят контроли с Иран.

“Всички сме здрави. С едно изключение, което стана при един битов инцидент. Вторият ни диагонал Венелин Кадънков е със залепена устна… Тук в Самоков условията са супер! Страхотна зала!Качваме се на 3 етаж, където спим. Ресторантът е на първия етаж. Продължаваме подготовката си по план. Преди двубоите от олимпийската квалификация във Варна ще изиграем и контроли с Иран”, заяви Теодор Салпаров.

“Волейболът е само един спорт! Трябва да се забляваме и да даваме всичко от себе си. Бразилия е фаворит! Но, не трябва да забравяме и другите отбори. Египет ни победи преди година в контрола. Пуерто Рико също не слаб отбор. Нищо не трябва да ни обременява. Трябва да работим спокойно и ако можем да спечелим, ще спечелим. Ние знаем вече, че не сме от топоборите в света. Бразилия може да ни победи с 3:0, ние не можем да ги бием с 3:0. Дори миналата година, когато ги победихме беше трудно. Дано да имаме и късмет. Оптимист съм за мача с Бразилия”, допълни либерото на националния отбор.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.