Георги Татаров коментира бронзовия медал на България от Евроволей до 20 години.

"Ами, ние с този набор от 9 първенства имаме 8 медала. Много съм доволен, че успяхме, въпреки загубата на полуфинала, че се върнахме и спечелихме бронза, това също е много голям успех. Със сигурност целта винаги е поне четворката. За всички първенства успяхме да изпълним тази задача и да спечелим медали.

Каза ни Мартин Стоев за раздялата, да. Вече не е треньор, не знам кой ще бъде. Това няма значение, важното е, че оставаме същия колектив. Ще ни липсва, защото 90 процента от успехит се дължат на него. Със сигурност ни повлия много като състезатели и като хора да се развиваме. Помагаше ни и много му благодарим. Особено на това първенство след първата загуба, дойде в съблекалнята да ни каже, че не сме играли като отбор и затова сме допуснали поражение.

За мен, смятам и за целия отбор, най-ценният медал е миналата година на Световното. Тази година също се радвам, че взехме отличие. Разбира се, ние винаги излизаме за титлата, но нещо малко не ни достига, което е разочароващо донякъде, но всеки път успяваме да спечелим медал", коментира Татаров на летището при завръщането на националите от Евроволей до 20 години.