Владо Николов бе ужилен от пчела по време на сутрешната тренировка на част от волейболните ни национали в Правец.

Диагоналът обаче е алергичен и веднага получи първа помощ от лекаря на футболния Миньор Перник. Докторът на волейболистите е във Финландия със състава за Световната лига.

„Добре съм. Силно казано неприятна случка. Ужили ме пчела, а това се случва на всеки. Аз съм алергичен, но взехме веднага превантивни мерки. Отреагирахме навреме и няма да има проблеми. Лекарят на футболния Миньор Перник ми би инжекция тук в Правец”, разказа за Гонг Владимир Николов.

Относно подготовката на седемте играчи, които получиха почивка в гостуванията от Световната лига и са на олимпийски лагер в Правец, шампионът на Италия и бъдещ играч на Кунео сподели: „Всичко върви нормално, подготвяме се добре, тренираме усилено, за да играем по най-добрия начин. Не са леки тренировките, но сме дошли тук да тренираме. Стараем се да оползотворяваме по най-добрия начин времето си в залата и на стадиона в Правец. Ако всичко е нормално би трябвало да играя при домакинските срещи от Лигата във Варна”.

Ето и прогнозата на Владо Николов за предстоящите два мача Финландия – България този уикенд: „Видя се, че нашият отбор е способен да победи и най-добрите в групата – Испания и САЩ като гост. Силно се надявам да вземем две победи във Финландия, което ще ни позволи да участваме на финалите в Рио де Жанейро”.