Волейболният национал Данаил Милушев вече е с две златни обеци с камък в средата на ушите, които се надява да му донесат късмет в подготовката и мачовете на Евро 2007 в Москва. Бижуто е подарък на бъдещия играч на Тур от любим човек.

Милушев е един от двамата ни волейболисти, които трябва да свалят килограми. В момента той е 107 килограма, наскоро бе 110, а селекционерът Мартин Стоев му е казал да махне още 7.

„Надявам се до седмица да съм в норма. Европейското е голямо предизвикателство за мен. Навлизаме в подготовката, раздаваме се с на 100% в тренировките. Отиваме в Москва за първото място, пък каквото стане. Дано само сме здрави. Всички съперници са преодолими, а ние не сме слаби! Ръката ми е добре и до 10 дни няма да имам никакви проблеми. Докторът ми прави специални превръзки, за да укрепи палеца. С хората от Тур се чуваме всеки ден, напомниха ми да си взема нулаостата и непрестанно ме разпитват в какво състояние съм”, сподели пред Гонг Милушев, който заради контузия на ръката пропусна срещите от Световната лига това лято.