Националният селекционер на България Мартин Стоев помоли журналистите да не му задават повече въпроси около Пламен Константинов.

„Искам да отправя една молба да не ме занимавате нито мен нито момчетата със случая Пламен Константинов, защото ние не сме нито лекари, нито сме ръководство на федерация и ако имате такива се обръщайте към тях”, сподели националният селекционер на България.

„Намираме се в една много тежка ситуация в момента. Имаме само един здрав посрещач Матей Казийски и затова играем в такава схема, в която дори не съм си помислял да играем с двама диагонали”, добави специалистът.

„Със сигурност е много трудно на всички да играят по тази схема, но съм радостен, че момчетата се раздадоха максимално и искам да ги поздравя това. Много силен мач на Теодор Салпаров. На Алексиев състоянието се подобрява, а при Костадин Стойков ситуацията е много зле”, допълни селекционерът.

„Самият той казва, че това е негова стара дискова херния, която за първи път го свива по такъв начин, че не може да стои прав. Надявам се да няма усложнения при него. И двамата са на инжекции. Аз се надявам да може да ги използвам, колкото се може по-бързо, защото сме ограничени във всякакъв вид ходове”, завърши Мартин Стоев.