Селекционерът на волейболния тим на България Мартин Стоев сподели след днешната загуба от Бразилия с 0:3, че всичко започва от начало за нашите, но те ще продължат да се борят за третото място в класирането на Световната купа.

„Искахме да играем по-добре, но това просто не се случи днес. Може би Бразилия изигра най-добрата си среща досега в рамките на турнира, а ние не се представихме на нужното ниво. Най-важното за нас след тези две загуби е, да преценим какво трябва да направим за напред. Трябва да излезем с нагласата, че надпреварата започва наново и да играем добре във всяка една среща до края”, заяви Стоев.

„Днес определено бяха по-добри от нас. Трудно ни бе, особено след вчерашната загуба от Щатите и то в мач от 5 гейма. Изразходвахме много енергия вчера, и чисто физически не бяхме във оптимална форма срещу Бразилия. Най-важното днес бе, че „Селесао” игра много добре. Трябва да се опитаме да се възстановим бързо и да продължим борбата за място сред първите три в класирането”, каза капитанът на българите Пламен Константинов.