„Направихме изключително много непредизвикани грешки. Това беше най-слабият ни мач за цялото Европейско първенство”, заяви старши треньорът Виктор Карагьозов след отпадането на България на полуфиналите на Евро 2011 за кадети.

Националите трудно преживяха загубата от Сърбия с 0:3 в битката за място на финала. Сълзи в очите на по-малките момчета от отбора и ярост в по-опитните, съпровождаха пътуването от залата до хотела на националите.

И все пак България остава в борбата за медали. Днес, 24 април, от 17:30 часа излизаме срещу Русия в мач за третото място.

Президентът на Българска федерация Волейбол инж. Данчо Лазаров и генералният секретар Станислав Николов поздравиха отбора и ще продължават да го подкрепят на живо в залата по време на последния ни мач в Анкара.

Благодарение на пристигналия в петък Тодор Дапев, член на УС на Федерацията, момчетата посрещнаха Великден с традиционните козунак и боядисани яйца. „Борак” на групата се оказа статистикът Димитър Димитров, който счупи яйцата на съотборниците си.

Българският национален отбор (кадети) ще отпътува за България в 02.30 ч. през нощта и ще пристигне на летище София в 09.45 ч. в понеделник, 25 април.