Капитанката на волейболния отбор на Полша Анна Баранска се съблече. Високата красавица изгря на корицата на мартенския брой на полския „Плейбой”.

Носителката на бронзов медал от Европейското първенство през 2009 година стана първата спортистка от родината си, която предприема подобно предизвикателство - да остане без дрехи пред обектива и да покаже красотата си пред спортните почитатели.

От редакцията на „Плейбой” в Полша на няколко пъти са пробвали да навият различни местни спортисти да се съблекат, но са удряли на камък. Но до… предложението към Баранска, която дава положителен отговор. „ Казах „да”, за да се променят нещата, да се направи нещо лудо”, споделя след фотосетията 178-сантиметровата Анна, която е част от тима на ВК Алупроф Биелски - Биала.

Анна Баранска има известен опит с фотосесиите, защото преди време позира с облеклата на световен спортен концерн. Тя е родена на 14 май 1984 година, а е част от „Дружина Полска” и на Летните олимпийски игри в Пекин през 2008 година. Тежи 69 килограма, като първото й отличие е сребърен медал от младежкото полско първенство през 2001 година.

Премества се във Вроцлав, а после във Виняри Калиш, с който тим става №1 в родината си. С националния тим взима бронз от Световното за кадети, следва сребро с юношеската селекция на Европейското, бронз и на Мондиала в същата възрастова група. Повикана е в женския национален отбор на Полша през 2006-а, като Баранска дебютира на 26 май същата година в мач срещу САЩ.

След Олимпиадата се трансферира в Биелско Бяла, а на последното Европейско миналата година стига до третото място след като в малкия финал в Лодц бие Германия с 3:0 гейма.