Безумно заседание на волейболните хора почти 4 часа изнерви журналистите и участниците в поредния цирк. Като най-важен момент отсяваме в крайна сметка решението на капитана Пламен Константинов да приключи с националния тим на България.

Темата тепърва ще се дискутира и очакваме бурни реакции. Ето какво все пак изумуваха волейболните властимащи в България, друг е въпросът докога…

Ръководството на волейболната централа изслуша Мартин Стоев, неговият щаб, Пламен Константинов, Тодор Алексиев и излезе със следните три решения, представени от заместник председателя Петър Кънев.

1. Оценката за представянето на националния отбор на Олимпиадата в Пекин е добра. БФВ благодари на всички за работата, дава добра оценка и на проведената от Мартин Стоев подготовка за последните 4 години на олимпийския цикъл, време в което България е запазила 4-тото си място в световната ранглиста. Щаб и играчи са изпълнили задачата си да бъдат сред първите 6 и България да намери своето достойно място.

2. Решенията взети от БФВ са правилни

3. Темата тестостерон (Пламен Константинов) е приключена. Нито Пламен Константинов, нито управителния съвет ще коментират повече.

Пламен Константинов (в средата, с бяла риза) стои прав по време на заседанието