Две млади волейболистки на Ираклис: „Пламен Константинов е №1”. И това се оказа достатъчно. Той е Мъжът на България за 2008 година. Какво повече, освен филм за истинския Пламен.

Той сподели пред камерата на Дарик дребните наслади от ежедневието си в Гърция. Южната ни съседка е мястото, където Гибона живее през по-голямата част от годината, където всекидневието му е далеч по-спокойно от това в родината.

Капитанът на националния ни отбор по волейбол и на Ираклис присъства на страниците на българския и гръцки печат. Едно от последните заглавия под неговата снимка е: "Там горе при звездите". Какъв е Пламен на мач, сред феновете, на тренировка, в свободното време.

Волейболистът сам хвана микрофона и представи мястото за фитнес и тренировки на тима в Солун. При вида на екипа ни в залата в Гърция на заниманието и след като поводът бе „разкрит”, Гибона отнесе сериозни похвали, а съотборникът му Маркус Нилсон дори направи няколко поклона.

Самото видео бе заснето в два дни - около мача на шампиона на Гърция с първенеца на България ЦСКА. Това бе във времето между финала на гласуването и официалното обявяване на резултатите. Пламен Константинов отдели доста от ценното си време, въпреки че това бе периодът на смяна на жилище, множество терапии, тренировки и мачове.

Вижте го във филма на Дарик, дело на Инес Павлова и оператора Димитър Искренов, след като българите го избраха за Мъж на годината.