Старши треньорът на женския ни национален отбор по волейбол Драган Нешич заяви пред Гонг своята готовност, че ще направи всичко възможно, за да се подобрят резултатите на отбора ни през тази година.

„С голямо желание очаквам май месец, за да започнем да работа с националния. Имаме много важна цел, защото изпуснахме квалификациите в Габрово и това не бива повече да се повтаря. Ще трябва да повикаме най-добрият тим, който можем да Съберем”, заяви Нешич.

Едновременно с това обаче той сподели, че няма да има много големи проблеми в състава. Наставникът ни добави, че най-вероятните контроли ще бъдат срещу отборите на Гърция и Словения: „Трябва да покажем много по-добри резултати от миналата година. Сега съм напълно наясно какви са ни възможностите. Следваме си нашата игра, просто трябва да подобрим. На мен като треньор ми е по-лесно да разбера и да налагам българския стил и българската игра.”

Колкото до клубния отбор на Драган Нешич Тена Сантерамо и проблемите, които има в отбора заради стачката на състезателките, той сподели: „Имаме огромни проблеми. Ако трябва да съм ,честен досега не съм изпадал в такава ситуация. В петък съвсем нормално се получи една стачка, защото не сме получили три заплати, но се надявам всичко да се оправи. Опитваме да си помагаме помежду си, но за съжаление сега нищо не зависи от нас към този момент.”