Волейболните национали проведоха в отлично настроение сутрешната си тренировка преди втория двубой с Финландия довечера.

Настроението на Пламен Константинов и компания контрастираше напълно на емоциите им от снощи, когато за втори пореден път претърпяха поражение от скандинавците.

Момчетата останаха близо час в залата, като направиха леки упражнения и тренираха своя сервис. Новият старши треньор на Левски Сиконко Найден Найденов не устоя да гледа отстрани, бързо загря и би поредица от сервиси единствено и само в Гибона.

Президентът на БФВ Данчо Лазаров също посети сутрешното занимание, по време на което дори проведе разговор на четири очи със селекционера Мартин Стоев.

Към края на заниманието се наложи треньорът на няколко пъти да привиква играчите си, тъй като те продължаваха да си играят от двете страни на мрежата, а той искаше максимално бързо да отидат в залата за видео разбор.

Волейболистите ни ще получат почивен ден утре, когато ще имат възможност да се видят с половинките си, които спят на не по-малко от пет километра от хотела на българите.