„Много грешки направихме ние, за да играем на нивото на Италия. Играхме с много брак. Това се отрази на самата игра. Италия игра добре. Поздравления за тях. Просто ние днес не успяхме да се съберем”, сподели националът Цветан Соколов след поражението от Италия с 1:3 гейма във волейболната Лига на нациите.

„Страшно много лесни топки паднаха. Просто трябва да работим над тези неща. Нужни са тренировки и постоянство. Трябва да разберем, че не винаги трябва да блъскаме с всички сили. Трябваше да изиграем мачовете по различен начин. Но дайте да гледаме и положително. Имаше и положителни неща. Треньорът ни показа нашите грешки, гледахме видео. Ние постоянно пътуваме и нямаме време за тренировки”, коментира още Соколов пред Max Sport 1.

„Най-важно е да разберем системата на игра, която той налага. Според мен шансовете за класиране в шестицата са никакви”, добави Цецо Соколов и каза още:

„Днес публиката беше прекрасна. Това, което видях ме накара да се чувствам щастлив, че играя пред родна публика. Съжалявам, че не успяхме да зарадваме хората с красива победа.”

България се опъна на Италия, но загуби във Варна


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.