Българска федерация волейбол обяви, че набира доброволци за организацията на домакинството на Олимпийски квалификационен турнир в София през месец май.

Ето и подробностите от БФВолейбол:

„Ако сте запален по волейбола, имате интереси в областта на организацията на големи спортни събития и националния отбор по волейбол и ако искате да комбинирате всички тези неща, то сега е моментът да кандидатствате като доброволец за организацията на домакинството на Олимпийски квалификационен турнир в София през месец май 2012 г.

Българска федерация Волейбол набира доброволци до 30 години, които владеят чужд език и искат да участват в организацията на международни волейболни събития с национално значение. Всички участници ще получат специален сертификат, който ще им служи за доказателство на придобития опит. Студенти от Национална спортна академия ще бъдат предпочитани в избора на доброволци. Най-добрите ще бъдат част от екипа реализирал и Финалите на Световна лига 2012 месец по-късно, отново в София, зала Арена Армеец.

При организацията на финалите на аналогични форуми, различните федерации като домакин, обикновено използват над 150 доброволци, които са включват в различните етапи от организацията на събитията.

Всички заинтересовани могат да се свържат с Организационния комитет, който се намира в централата на БФВ като ни посетят лично или да се свържат с Христо Апостолов или Мария Джерекарова на 02 981 79 81. Преди това обаче задължително изпратете CV с контакт за обратна връзка на olympic@volleyball.bg.“