Спортните канали на А1 са подготвили специален подарък за българските волейболни фенове. По случай свoето ребрандиране телекомът ще излъчи безплатно във Facebook страницата на спортните канали MAX Sport дебютните три двубоя на националния ни отбор по волейбол от започващата в петък Лига на нациите.

Двата канала са наследници на познатите Mtel Sport и Mtel Sport 2, като осен новото име ще предложат още повече спортни зрелища. Първото от тях е най-комерсиалният турнир в света на волейбола, който също доскоро беше известен с друго име – Световна лига. През лятото MAX Sport 1 и MAX Sport 2 ще следят на живо пътя на националите, както и най-интересното от цялото състезание.

Момчетата на Пламен Константинов стартират в турнира с двубой срещу Китай в петък, 25 май, от 14:30 часа. Следващото предизвикателство за „лъвовете“ е мач срещу силния състав на САЩ – в събота от 11:00 часа, а на следващия ден – в неделя, отново от 11:00 часа, е време за сблъсъка с Аржентина.

И трите двубоя, с които "трикольорите" ще започнат тазгодишната си кампания във волейболната Лига на нациите, ще могат да се наблюдават безплатно като Livestream на Facebook страницата на спортните канали MAX Sport - https://www.facebook.com/TVMAXSport.

След дебютните мачове в Китай програмата продължава с битките от втория кръг между 1 и 3 юни, домакин на които ще е София. В столицата ни момчетата на Пламен Константинов ще срещнат отново много сериозни съперници: Сърбия (1 юни, петък, 20:00 часа), Австралия (2 юни, събота, 20:00 часа) и Русия (3 юни, неделя, 20:00 часа).