Датата 17-и ноември 2018-а година ще остане паметна за българския волейбол. Треньорът на Левски - Владимир Николов, се завърна на полето, след като "сините" имаха редица проблеми и той отново облече състезателния екип. Друг интересен факт е, че Николов игра редом до сина си - Алекс срещу големия съперник ЦСКА.

"Няма как да си представя, че това нещо ще стане. Преди две години и половина приключих със спорта, но обстоятелствата бяха такива. с ЦСКА стана инцидента с Алекс, тъй като трябваше да бие само сервис, но съжалявам, че не победихме. Справи се много добре в хода на мача. Имаше участие в мача, което е хубаво за него", сподели Владо Николов за предаването "Златния гейм" пред DIEMA SPORT.

"Всичко около мен се случи изведнъж. Три дена преди мача разбрах, че ще играя за пръв път с мъжете. Страхотно е, че играх с баща ми волейбол на професионално ниво и беше много изненадващо, тъй като не трябваше да се случва. Чудих се дали ще играя добре, тъй като е на "дърти" години и се справи много добре", пък добави сина на Владо Николов - Алекс.