Наставникът на Хебър Атанас Петров коментира трудната победа на своя отбор с 3:2 над Добруджа. 

"Отборът от другата страна надскочи себе си, както във всички наши мачове досега. Трябва да свикнем с тази мисъл и с факта, че трябва да даваме повече от себе си, за да не се стига до такива мачове."

"Ние започнахме с колеблив сервис, а те с много добро посрещане. Надиграха ни на мрежата. Непредизвиканите грешки бяха разликата в първите две части. В първата част имаме 12 грешки, а във втората част те имат само 2, което се среща изключително рядко."

"След това намалиха темпото и започнаха да бъркат. Отборът им може би щеше да изглежда още по-добре с Жулиен Георгиев, но пък ние не намерихме правилните позиции на блокада. Така че има доста теми за размисъл след днешния мач."

"Като цяло затрудниха всичките ни състезатели. Най-сигурният ни състезател - Ляфтов тръгна колебливо, именно защото сервисът на Станев бе остър. Разликата беше, че не бяхме готови да играем срещу много агресивен сервис, а трябва да бъдем готови, защото оттук нататък всички отбори ще почнат да играят така."

"С Братоев говорехме за проблемите и начина, по който да се построим. Агонцев по нищо не отстъпва на Братоев, разликата е в подаването. Търсех промяна в топките, за да може нападателите ни да заиграят.