Старши треньорът на волейболния Левски Владимир Николов коментира слуховете, че Матей КАзийски може да се завърне в националния отбор на България по покана на Силвано Пранди. Според Николов шансът това да се случи не е голям.

Отделно Николов изрази надеждите си всички повикани да се отзоват за предстоящите олимпийски квалификации и европейско първенство.

„Горещо се надявам всички поканени да се отзоват на поканите за националния отбор. Ние сме малка държава, не може да си позволим да губим добри волейболисти по каквато и да е причина. Надявам се всички повикани да се отзоват, за да може да гледаме една силна България на предстоящите олимпийски квалификации и европейско първенство“, започна Николов.

„Когато се говори за Олимпида и олимпийска квалификация, няма възраст. Когато става дума за олимпийски цикъл, да, бих разбрал. Когато говорим за олимпийска квалификация, която е от три мача, единият с Бразилия, трябва да бъдат извикани всички, които могат да изиграят по един мач на най-високо ниво“.

„Бих казал, а дано се върне Матей, ама надали“, завърши Николов.