Волейболистката на Марица Нася Димитрова коментира спечелената титла на България за пета поредна година. Тя сподели, че маричанки са положили много труд в изминалите месеци, а успехът е награда за усилията.

Марица празнува с трофея, след като постигна победа в третия мач от финалната серия срещу Левски. 

„Положихме голям труд тази година. Това е една награда за нас. С оглед на това, че това мие бившият тим, аз и друг път съм казвала, че няма против това, което се случи преди 3 години. Този отбор ми е дал много, така че браво и на тях, защото днес се представиха достойно“, започна Димитрова.

„Очаквахме, че тази година Берое ще се справи по-добре, но не знам какво се случи с тях през втората половина на сезона. Не омаловажавам трудна на Левски, но очаквахме с Берое да играем на финалите. Но ще играем за Купата“.

„Тази година като цяло за мен мога да твърдя, че бе много слаба. Имах контузия и тя ми повлия. Но пък успяхме да вземем победа и зарадвахме цяла България надяваме се и публиката на Пловдив. Очаквахме, че можем да се изправим срещу Щутгарт, но късмет и малшанс“, каза още Димитрова.