Президентът на волейболната ни федерация - Любо Ганев, който вече половин година е начело на родния волейбол, сподели подробности за това как е прекарал коронавируса и коментира други важни теми, свързани с шампионата. 

"С тази формула създаваме предпоставка, че почти всички мачове ще бъдат атрактивни и интересни за гледане. Със сигурност носят полза на състезателите, на треньорите и на феновете. За мен това решение ще се окаже правилно", заяви Ганев относно новия формат на шампионата. 

"Федерацията постоянно следи новостите. Днес дойде и предложението за отлагане на мачовете при подрастващите. За нас най-важно е здравето на състезателите, на треньорските щабове, на публиката. Ще направим всичко възможно, за да сме сигурни, че няма да застрашим здравето на хората. Чак тогава ще взимаме мерки", призна Ганев. 

"Много неща се направиха. С тази нова структура за работа във федерацията всеки си върши перфектно работата. Нормално е да има напасване, но съм сигурен, че само с работа ще вървим напред", завърши шефът на волейболната ни федерация.