Волейболистът на Нефтохимик Ален Джорджевич коментира успеха над Левски и класирането за полуфиналите на Суперлигата. Според Джорджевич вторият успех срещу „сините“ в серията е изглеждал лесен, но в действителност това не е било така. Бургазлии надвиха с 3:0 гейма и така си гарантираха място в следващия етап, където ще спорят с ЦСКА.

„Преди всичко мисля, че изглежда като лесна победа, но не бе така. За щастие от началото на мача всичко вървеше по нашия план, те не ни изненадаха. Затова и ние бяхме направили добра тактика. Всичко тръгна по вода. Изглежда лесно, но не бе така. Бе труден мач. Поздравление за Левски за добрия сезон, който направиха. Ние гледаме напред към полуфиналите“, започна Джорджевич пред DIEMA SPORT 2.

„Сервисът е голям самоконтрол. Бяхме концентрирани и фокусирани в рамките на мача. Ако си събран в главата си, нямаш проблеми със сервиса и това всъщност е резултатът“.

„Днес (бел. ред. - събота) посрещахме по-добре или по-скоро сервирахме по-добре, не съм гледал статистиката. Предишния мач имахме доста грешки на сервис, днес – не. Това е една от причините защо днес бяхме по-добри. Но може би имаше и повече напрежение върху Левски, защото на тях им трябваше победа, за да останат в серията. Но не съм гледам статистика, за да съм конкретен“.

За финал Джорджевич коментира съперника на бургазлии на полуфиналите: „ЦСКА е добър тим. Познат за нас. Ще се подготвим, за да сме готови за най-добрите им играчи и се надявам да се сборим добре“.