Владо Николов сподели специално за Гонг впечатленията си от новото място където живее в момента, за новият си отбор, в който ще се състезава през новия сезон Серия А1 – Кунео. Диагоналът ни разкри, че живее на 15 километра от града, в село, в къщата, в която преди него е живял големия бразилски волейболист Джиба.

„Добре се чувствам с новия си отбор, изиграхме един мач, който трябваше да спечелим, успяхме да го направим дори доста убедително.”

„Все още търся нови предизвикателства. Продължаваме да се готвим за първенството, тъй като то е много дълго, дори и сега да сме готови за началото, това няма да е достатъчно за след известно време. Надяваме се да започнем да играем и по-добре.”

„Чувам се Матей Казийски, с Радо Стойчев. Това че има 4-ри отбора, в които има сериозно българско участие, ще направи италианското първенство привлекателно за феновете на волейбола и в България.”

„В нашия живот няма много за разказване. Ходя на тренировки, децата ходят на градина, Мая се грижи за всички нас. Децата го учат италианския. Аз не говоря много добре, но се стремя да използвам по-сложни думи.”

„Нямам много време за разходки. Тук градът е много по-малък от Тренто, така че ме познават хората, да. Волейболът е доста популярен в града.”

„Определено се сещам за преживяването на Олимпиадата. Самото присъствие за всеки един спортист там е невероятно преживяване. Дали съжалявам за нещо? Зависи от гледната точка, от която ще го погледнеш. Единственото, за което мога да съжалявам от Пекин е, че изпуснахме да вземем това, което бихме могли. От друга страна, може би там ни е мястото.”

„Къщата, в която живея, се намира на 15 км от града, в едно село, преди мен в тази къща е живял Джиба. Всъщност в селото, всички ми говорят за Джиба, какво правил, къде детето му ходело на градина. Точно обратното, в Кунео, където ме видят хората и ме познаят, ми разказват за Любо Ганев”, сподели за Гонг Владо Николов.