Българският национал Цветан Соколов и неговият клубен отбор Лубе Чивитанова тръгва днес към трофея от Финалната четворка в Шампионската лига. Всички волейболни фенове в България ще могат да гледат целия турнир в ефира на Нова спорт. От 16:00 часа италианският тим излиза срещу полския Закса в първия полуфинал.

В подкрепа на Соколов, Чивитанова разполага с играчи като Османи Хуанторена и Драган Станкович, а от другата страна френският магьосник Бенджамин Тонюти ще се опита да извлече най-доброто от атаката на пуерториканския диагонал Морис Торес.

От 19:00 часа отново по Нова спорт започва големият мач - домакина на Финалната четворка и фаворит за пореден трофей Зенит (Казан) ще се изправи срещу италианския шампион Перуджа. Вилфредо Леон повежда руския гранд към успеха срещу отбора, в който ще се изявява от следващия сезон.

Иван Зайцев пък ще изиграе може би последните си мачове за Перуджа, а той, Александър Атанасиевич и останалите им съотборници ще се опитат да поднесат голямата изненада в двубоя, определян не без основание, като финал преди финала.

Не пропускайте Финалната четворка в мъжката волейболна Шампионска лига днес и утре в ефира на Нова спорт.