С твърд рок загряха футболният и волейболният ЦСКА преди първия домакински мач на възпитаниците на Александър Попов от Шампионската лига. Музиката в зала "Христо Ботев" преди двубоя бе напълно в стила на наставника Попов.

На първи ред, на отредения сектор за футболистите бе капитанът Тодор Янчев. Димитър Пенев също бе с играчите си.

Европейският шампион с Испания и капитан на ЦСКА Рафаел Паскуал ще приключи лечението си в Барселона в края на тази седмица и ще се върне в София в събота. Посрещачът, който разкъса ахилес в Гърция преди седем дни, вече има по-добри резултати от изследванията и ще се лекува в България.

В София пък вече дойде най-голямото му дете – дъщеря му Ракел. До сега брюнетката събираше погледите на червените играчи само от снимките на Рафа. Тази вечер в зала Христо Ботев обаче Иван Колев, Бойко Бонев и останалите шампиони я видяха на живо и изразиха възхищението си. Ракел бе една от основните теми при загрявката в червения лагер.

Гонг научи, че Ракел, заедно със съпругата на Рафа Ана ще заведат на вечеря след мача двете звезди на Фенербахче Владимир Гърбич и Брук Билинг, с които се познават от години.