Старши треньорът на Марица Иван Петков коментира успеха над Сало в Шампионската лига. Момичетата му се наложиха с 3:1 гейма и имат добра преднина за реванша.

"Доволен съм от резултата, в играта има какво да се желае. Надделяхме с добър сервис. Но трябва да поработим още в атака. Имаме няколко групи в отбора, на различни етапи от подготовка. Момичетата показаха морално-волеви качества. Не подценявам Сало, добър отбор, но определено ние трябва да изиграем двубоите с тях с характер. Няма да търсим друг диагонал. Дано на реванша покажем по-добри неща, казах, че всичко ще се реши там. Направихме грешки, които не очаквах. Темата за амбициите ни е специална, ние имаме амбиции да стигнем далеч," заяви Петков.

Хубава победа за Марица в Шампионската лига

Радосвета Тенева допълни: "Много сме доволни. Надяваме се на успех и на реванша. Определено силните контроли, които изиграхме, ни помагат сега. Първенството в България не е толкова силно, затова те бяха важни. Климатът в отбора е много позитивен, всичко върви добре. Подготвени сме за реванша, още в неделя през нощта тръгваме, мачът е в сряда. Готови сме, искаме да продължим напред."