„Може да се каже, че започнахме малко притеснено и в началото допуснахме неща, които бяхме говорили. Във втория гейм заиграхме това, което се иска от нас. В третия опитаха да ни противодействат, но играхме по най-рационалния начин, за да спечелим. Липсваше от всичко по малко. Винаги трябва да искаме още и още”, коментира старши треньорът на волейболния Нефтохимик Найден Найденов след победата с 3:1 гейма над Младост Бръчко в реванш от първия кръг на Шампионската лига.

„Разчитам на абсолютно всички. Мисля, че при по-младите има израстване. Опитните пък затова са в отбора, за да разчитаме на тях във важните моменти. Засега нещата вървят добре”, добави Найден Найденов.

16-годишният волейболист на Нефтохимик 2010 Денис Карягин, който дебютира в Шампионската лига заяви:

„Усещането беше невероятно. Момчетата много ми помогнаха. Благодаря на старши треньора Найден Найденов, Теди Салпаров и всички момчета. Ще се старая да се подобрявам на всички елементи и се надявам да успея. Всеки иска да се докаже и да бъде в отбора. Аз ще се трудя и старши треньорът ще прецени дали съм готов. Искам да се развия като волейболист, да играя за големи отбори.”